Signature won't post

Discussion in 'Forum Help and Information' started by SadieBlack, Sep 18, 2007.

  1. SadieBlack

    SadieBlack New Member

    Joined:
    Sep 17, 2007
    Messages:
    41
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Occupation:
    2
    Location:
    Alaska
    Home Page:
    No matter what I do I can't get a sig to show.

    When I try to upload (and the file is 500 x 96 pixels and weighs in at 12K) it says it can't save it.

    When I upload it to my own server, and put a link to that server, it says "Invalid URL."

    Arrrgh.
     
  2. Buddy'sParents

    Buddy'sParents *Finding My Inner Fila*

    Joined:
    Dec 26, 2005
    Messages:
    25,376
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Hmm, is the URL valid then?
     
  3. SadieBlack

    SadieBlack New Member

    Joined:
    Sep 17, 2007
    Messages:
    41
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Occupation:
    2
    Location:
    Alaska
    Home Page:
    Yes. It's the server my websites are on. I know it is valid. I'm stumped.

    Does this site insist that a graphic be hosted by photobucket or something?
     
  4. Buddy'sParents

    Buddy'sParents *Finding My Inner Fila*

    Joined:
    Dec 26, 2005
    Messages:
    25,376
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    No, not at all. You can PM me the link and I will do it for you. :)
     
  5. SadieBlack

    SadieBlack New Member

    Joined:
    Sep 17, 2007
    Messages:
    41
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Occupation:
    2
    Location:
    Alaska
    Home Page:
    Well, after we both tried I tried again, and bingo! It worked! I think....let's see if it appears at the end of this post, shall we?

    (I sure appreciate your help, regardless.)
     
  6. Buddy'sParents

    Buddy'sParents *Finding My Inner Fila*

    Joined:
    Dec 26, 2005
    Messages:
    25,376
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Glad you got it figured out. :)
     

Share This Page