Signature Image?

Discussion in 'Forum Help and Information' started by Brandyb, Oct 6, 2009.

  1. Brandyb

    Brandyb New Member

    Joined:
    Dec 3, 2006
    Messages:
    560
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Occupation:
    2 dogs and tonnes of fish and some chams
    Location:
    Ontario
    Home Page:
    I'm having a real problem changing the image in my signature. It won't allow me to save any image. The ones I've tried have been large, small, tiny, and still no luck. Can someone help me out? I had this problem once before, but previously was able to save any size in my signature.
    Thanks
     
  2. eddieq

    eddieq Silence! I ban you! Staff Member

    Joined:
    Jul 31, 2007
    Messages:
    8,823
    Likes Received:
    3
    Trophy Points:
    38
    Gender:
    Male
    Location:
    PA
    How big is your image? It has not only image size limits but file size limits as well.

    Alternatively, if you have a flickr or photobucket account, you can put your image in with the [​IMG]
     
  3. Brandyb

    Brandyb New Member

    Joined:
    Dec 3, 2006
    Messages:
    560
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Occupation:
    2 dogs and tonnes of fish and some chams
    Location:
    Ontario
    Home Page:
    Hmm, I've tried both ways, and thought it would work with photobucket, but no chance. I had a larger image before with photobucket and wanted to change it...but now its not working. I've resized in photoshop, not working right now either. Just keeps telling me I can't save image...:(
    Thanks though.
     
  4. eddieq

    eddieq Silence! I ban you! Staff Member

    Joined:
    Jul 31, 2007
    Messages:
    8,823
    Likes Received:
    3
    Trophy Points:
    38
    Gender:
    Male
    Location:
    PA
    Hey, I looked at your profile. It seems as if you have a double "http://" in the URL for the image.

    You have

    [1MG]http://http://i4.photobucket.com/albums/y109/juliesillustration/bran_ribbon4.jpg[/1MG]

    But it should be

    [1MG]http://i4.photobucket.com/albums/y109/juliesillustration/bran_ribbon4.jpg[/1MG]

    I used a number 1 for the leading "I" in IMG to make the code show up here. You'd have to fix that as well.
     

Share This Page