Is anyone else

Discussion in 'Forum Help and Information' started by jess2416, Jan 1, 2008.

  1. jess2416

    jess2416 Who woulda thought

    Joined:
    Jan 26, 2006
    Messages:
    22,560
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    36
    Occupation:
    1
    Location:
    NC
    Having problems with clicking the bold button and such... and the image button..

    When I do it, its not doing anything
     
  2. Buddy'sParents

    Buddy'sParents *Finding My Inner Fila*

    Joined:
    Dec 26, 2005
    Messages:
    25,376
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    You can always insert the "commands" for it..

    [​IMG]

    and the same goes for bold, italics, underlines, etc.. :)

    Testing.

    Testing.

    Testing.

    So mine is working. Let's see what others say and I'll let Chazhound know if there is a problem. :)
     
  3. jess2416

    jess2416 Who woulda thought

    Joined:
    Jan 26, 2006
    Messages:
    22,560
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    36
    Occupation:
    1
    Location:
    NC
    ETA: ok, its something to do with Firefox... IE is working fine
     
    Last edited: Jan 1, 2008
  4. Buddy'sParents

    Buddy'sParents *Finding My Inner Fila*

    Joined:
    Dec 26, 2005
    Messages:
    25,376
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Ohh, have you updated firefox? I was having problems not too long ago and I updated and now I'm good. DUH. Don't know why I didn't think of that. :rolleyes: :p
     
  5. jess2416

    jess2416 Who woulda thought

    Joined:
    Jan 26, 2006
    Messages:
    22,560
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    36
    Occupation:
    1
    Location:
    NC
    yeah I updated it, but its still not doing anything...its letting me do all this stuff on a couple of other forums I belong too, and Chaz is the only one thats not letting me
     
  6. Gatep

    Gatep Guest

    i also encounter some problems in both explorer, sometime it works well in mozilla but not in IE. sometimes it works well in IE but not in mozilla. haiz really don't know what the best to use.LOL
     

Share This Page