I now can't see anyone's pictures....

Discussion in 'Forum Help and Information' started by Debi, Mar 16, 2005.

  1. Debi

    Debi Moderator

    Joined:
    May 19, 2004
    Messages:
    15,731
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    when posted in a thread. I used to....this just started within the past week. They just don't appear....no red 'x', as if they just didn't upload that time...nothing comes up for me. Any ideas????? :(
     
  2. scob89

    scob89 DILLIGAF?

    Joined:
    Nov 20, 2004
    Messages:
    6,874
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Location:
    Iowa
    If your on a computer network the network settings have to be changed. Thats the way the computers at my school are aet up and pictures never show up.
     
  3. Renee750il

    Renee750il Felurian

    Joined:
    Dec 20, 2003
    Messages:
    94,266
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    36
    Occupation:
    3, Bimmer, GSDX (m); Kharma, Fila Brasileiro (f);
    Location:
    Where the selas blooms
    Home Page:
    Can't answer this one, Debi, but I'll put a bug in Chaz's ear so he can check it out. Sometimes that happens to me. I won't see the pics when I'm online, but the next time they come back up. :confused:
     
  4. Debi

    Debi Moderator

    Joined:
    May 19, 2004
    Messages:
    15,731
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Thanks! It's just so strange....I thought it was me at first, but nobody's pics come up (I've tried everyday this week) and it's only this forum. Ya know I loves pictures!!! lol Nothing has changed on my end....could it possibly have something to do with Chaz changing servers??? I can't imagine why...just tossing out brainfarts. :rolleyes:
     
  5. chazhound

    chazhound Alpha Dog Staff Member

    Joined:
    Nov 21, 2003
    Messages:
    3,317
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Occupation:
    2 dogs
    Location:
    Florida
    Home Page:
    hmmmm.... sounds too weird for me. I will have my admin go over the settings and make sure nothing broke in the move. If it only happens on this forum then it is probably something I broke :(

    I will find it...
    Chazhound
     
  6. Debi

    Debi Moderator

    Joined:
    May 19, 2004
    Messages:
    15,731
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Hey Chaz, don't know if you did something...but today I'm seeing some posted pics. Maybe it's the luck of the Irish.......maybe my computer decided to mess with me (he does that sometimes...yes, it's a 'he' lol) THANKS for checking things out...you be the best. :D
     
  7. chazhound

    chazhound Alpha Dog Staff Member

    Joined:
    Nov 21, 2003
    Messages:
    3,317
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Occupation:
    2 dogs
    Location:
    Florida
    Home Page:
    I just closed my eyes and clicked some geeky looking buttons... it worked :)

    Chazhound
     

Share This Page